Történetem

Pordán Csilla vagyok, shiatsu masszőr és gyógymasszőr.

Több évvel ezelőtt kilátástalan helyzetben éltem, amiből nem láttam kiutat.

Testileg-lelkileg megviselt ez a helyzet. Egyszer olyan rosszul lettem, hogy napokig alig tudtam menni, szinte levegőt sem kaptam. Fájt a hátam és szúrt a mellkasom. Később kiderült, hogy izületi gyulladásom volt, a gyógyszeres terápia önmagában kevésnek bizonyult.

Ekkor egy barátnőm, látva az állapotomat, elvitt egy masszázsra.

Kezelés után másnap lelkileg, testileg is sokkal jobban voltam. Olyan nagy hatással volt rám ez a kezelés, hogy úgy éreztem, én is szeretnék masszázzsal foglalkozni, másoknak segíteni.

Így találtam rá a Nemzetközi Shiatsu Iskolára. Itt az évek során nem csak elméleti és gyakorlati tudást kaptam: saját magamon is megtapasztaltam a masszázs és a shiatsu csodáját, a támogató közeg erejét.

Amikor az iskolát kezdtem, nagyon feszes és merev voltam a testemben, fájdalmaim is voltak, mire a végére értem, sokkal lazább, derülátóbb és nyitottabb lettem. Új alapokra helyeződött az életem, testileg és lelkileg is jobban vagyok.

2011 óta masszírozok, barátaim,  ismerőseim , rokonaim rendszeres kezelésével tettem szert sok gyakorlatra. A saját küzdelmeim és a korábbi kezelések során sok-sok tapasztalatot gyűjtöttem, amikkel most már neked is tudok segíteni abban, hogy megtaláld egészséges, kiteljesedett énedet.

2020 tavaszán sikeres gyógymasszőr vizsgát tettem, mélyebben megismerkedtem a svédmasszázsal, nyirokmasszázzsal, wellness masszázzsal és nem utolsó sorban a köpölyzéssel is.

Így lát engem egyik vendégem, Kati:

“Csillából nagyon erős pozitív energia árad. Már az első alkalommal olyan érzésem volt, hogy régóta ismerjük egymást. A kezelések sokat segítettek, és remélem, még fognak segíteni, mind lelkileg, mind fizikailag is. Csilla! Isten áldja a kezeidet! Köszönöm.”

Szeretnél te is egy kicsit lazítani, feltöltődni, átmozgatni a testedet?

Jelentkezz be egy masszázsra MOST!

Telefon:
+36 30 361 4236

Email:
csilla@lazitokezek.hu