Rólam mondták


“Sok éven keresztül testileg-lelkileg súlyosan bántalmazott nő voltam, ennek nyomait érzelmileg és testileg is hordozom. Fájdalmak, magas vérnyomás, tüdőasztma, gyakori vizelés, máj problémákkal küszködöm. Első alkalommal fáradtan, kimerülten, stresszesen érkeztem Csillához, 155/110 vérnyomással. Csilla határozott, biztonságot adó, kellemes érintése, lazító, mély nyugtató hatással van rám. Gyermeki állapot, ősi érzés, béke tölt el a masszázs alatt. A masszázs hatására kipihenten, nyugodtan, jókedvűen értem haza. A vérnyomásom 135/90 lett. A masszázs érezhetően elősegíti az éjszakai alvásom. Rendszeres masszázs hatására testileg ,lelkileg egyre jobban vagyok. Köszönet : Anita”

“Nagyon örülök neki hogy, rátaláltam Csillára, az első találkozás maga volt a csoda, egy alkalom után szárnyaltam, testileg- lelkileg feltöltött. Olyan pozitív kisugárzása van, amire minden embernek szüksége van. A hátfájásom elmúlt, sokkal jobban érzem magam. A hátfájásom elmúlt, el is felejtettem milyen jó érzés ha nem fáj az ember háta. Nagyon köszönöm Neked Drága Csilla, nagyon jól éreztem magam míg Nálad voltam! Mérhetetlenül hálás vagyok!” (Melinda

“Már alig várom, hogy újra menjek!” (Mária)

“Menjetek Csillához! Testenk és léleknek egyaránt tökéletes felüdülés!” (Nóri)

“Tegnap jó egy órás sétám után hazaérve nem tudtam lábra állni, fájt a bokám, a lábszáram. Alig lehetett hozzá érni. Estefelé jött Csilla, finom érintésekkel, szeretettel, figyelemmel kezelte a lábam, már a masszázskezelés végére jobban lett. Reggelre szinte teljesen elmúlt a fájdalmam, újra tudok menni.. Köszönet ..” (Gabi)

“Már sokadszor megyek a Csillához kezelésre, mert mindig csodát művel.
Nem csak ellazít és azt is kezeli, amit én esetleg még nem is tudasítottam fizikailag, de a gerincferdülésemet is hatékonyan, de nagyon kellemesen hozta helyre! Bárcsak hamarabb megtaláltam volna! ” (Noémi)

“Csilla kezei tènyleg lazîtóak! Mindig ráèrez mikor mit kell kezelnie. Annyira hogy napokig hatása alatt vagyok! Általa sikerült sok mindent változtatnom az èletemben ès ezèrt nagyon hálás vagyok! Lelki ès testi szinten is! Nem hiába tanultál ès fejlesztetted magad drága Csilla! Embertársaid igazi segîtője lettèl, csak köszönet jár ezèrt! Folytasd amit elkezdtèl. Aki megismer tèged ès lazîtó kezeidet biztos visszatèr! ” (Erika)

A legjobb helyen jársz és a legjobb kezekre bízod magad! Csilla egy csoda, és eddig velem mindig csodát is tett! ” (Andi)

“Édesanyám csillogó szemekkel mesélt a masszázsról és rólad is drága Csilla 🙂 Miután letudtam a tavalyi vizsgáimat anya elvitt hozzád 🙂 Nagyon meglepődtem, hogy nem kell levetkőzni a masszáshoz én mindig olyanon voltam, ahol bugyi és melltartó volt csak rajtam, hát ez nem ilyen volt 😀 Jól esett a beszélgetés előtte, és utána kezdődött a lazítás….. Nehezen tudtam ellazulni a sok feszültségtől, de amikor megtörtént nagyon nagyon jó érzés volt!!!! Kezeid alatt nagyon jó volt! Igazi csoda amikor dolgozol az embereken 🙂 A masszázs után kifejezetten jól éreztem magam, elmúlt a feszültség, megújult testem-lelkem 🙂 Utána egy rövid beszélgetéssel zártuk a szeánszot és megnézhettem közelről az összes angyalkádat, ami nagyon nagy örömöt okozott számomra. majd egy szelet sütit és egy pohár vizet is kaptam, ami nagyon jól esett és nagyon finom is volt 🙂 Szép emlék számomra az a nap 🙂 Hála hála ezer hála anya és drága Csilla” (Kata)